KVKK Danışmanlık Hizmeti Nedir?

Tuzla KVKK Danışmanlık Hizmetleri

Tuzla KVKK danışmanlık hizmetleri sunan teknoloji firmamız, Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında sizlerin güvenliği için gerekli olan her konuda danışmanlık ve yardım hizmeti sunarken tüm bu hizmetleri TSE onaylı ve de yetkili bir firma olarak tamamen işinde uzman ve nitelikle çalışma arkadaşlarımız ile birlikte sunmaktadır. Kişisel güvenlik işin gerek kişi gerek kurumların VERBİS’ e kaydını ve akabindeki sürecini uzman personellerimiz ile büyük bir titizlikle yönetiyoruz. Oldukça kapsamlı bir konu olan kişisel verilerin korunması konusunda büyük bir titizlikle danışmanlık hizmeti sunarken yalnızca bununla kalmayıp teknik açıdan da destek oluyoruz.

Tuzla KVKK Danışmanlık Hizmeti Nedir?

Tuzla KVKK danışmanlık hizmeti nedir? Diye merak ediyor ve araştırıyorsanız; Tuzla KVKK danışmanlık hizmetleri, kişisel verilerin korunabilmesi amacıyla uygulama, planlama, hukuki süreç ve teknik destek hizmetlerinin tümünün deneyimli ve işinde uzman ekipler ile birlikte sağlandığı bir uygulamadır. Bu hizmette, kişi ve kurumlar, oldukça mühim bir mesele olan güvenlik konusunda eğitilir ve bilgilendirilirler. KVKK Danışmanlığı, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında teknik ve de yönetimsel prosedürlere sahip bir hizmet olarak, günümüzde teknolojinin etkisiyle dijitalleşen dünyada kişilerin verileri de bununla birlikte sanal ortamda işlenmekte ve aktarılabilmekte olduğu için günümüzde kişisel verilerin korunabilmesine yönelik adımlar güvenlik açısından oldukça mühim olmuştur.

Tuzla KVKK danışmanlık hizmetleri kapsamında firmamız, bilgileri işlenen veya aktarılan gerçek ve tüzel kişilerin bu verilerinin korunabilmesi ve güvenliği amacıyla, gerek kişilere gerek kurumlara bu konuda bilgilendirme sağlayarak güvenliğin oluşmasını sağlamaktadır. KVKK eğitimi, bu konuda en başta işverenlere verilmektedir. İş yerlerinin kişisel bilgileri koruyabilmesi adına, Genel müdür, müdür yardımcıları, yöneticiler, insan kaynakları görevlileri ve diğer çalışanlardan bazıları bu eğitimi, firmamızın donanımlı hizmetleri sayesinde en doğru ve en etkili şekilde alabilir.

KVKK danışmanlığı içerisinde, kanun kapsamında şirketlerin gerek duyduğu ihtiyaçlarına göre pek çok çeşitli hizmet bulunmaktadır. Farkındalık, analiz ve çözüm önerileri danışmanlığı, bilgilendirme ve veri yönetimi pek çok konuda danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyenler için firmamız bu konuda gerekli olan tüm belgelere ve donanıma sahip olmakla birlikte KVKK danışmanlarımız da son derece işinde uzman kişilerdir. Şirketinizin veya kurumunuzun eksikliklerini görmek ve olumsuz sonuçlara vesile olmasına engel olmak adına bizleri tercih ederek, tüm gerekliliklerin tespit edilmesinde ve ardından gerekli desteğin sağlanmasında sizlere yardımcı olabiliriz.

Tuzla KVKK Danışmanlık Hizmeti Ne işe Yarar?

Tuzla KVKK danışmanlık hizmeti ne işe yarar? Konusunda öncelikle firmamız, bilgilerin güvenliği, bilgilerin izinsiz kullanımı, ifşası, değiştirilmesi veya yok edilmesinin yanı sıra bilgilere hasar verilmesini ve bilgilerden kaynaklı kişilere çeşitli zararlar verilmesinin önüne geçilmesi ve engellenmesi amacıyla hizmet vermektedir.

Kişisel verilerin gizliliği konusunda bizler tarafından büyük bir özveri ile eğitilen kişi ve kurumlar, bu kişisel bilgilerin yetkisiz ve zararlı kişilerin eline geçmemesi ve korunması adına eğitim görmekle birlikte teknik destek de almaktadırlar.

Tuzla KVKK Danışmanlık Hizmetleri Nelerdir?

Tuzla KVKK danışmanlık hizmetleri nelerdir? Diye merak eden müşterilerimiz için Tuzla KVKK danışmanlık hizmetleri sunan teknoloji firmamız, sizlere gerekli olan her konuda destek olurken bu hizmetlerin içerisinde şunları barındırmaktadır;

  • Kişisel veri işleme envanteri hazırlanması hizmeti
  • Veri Sorumluları Sicil Bilgi Sistemi olarak da bilinen kısaca Verbis kaydı ve yönetimi konusunda danışmanlık
  • KVKK eğitimi ve farkındalığı
  • Network sistemleri yapılandırma
  • Kişisel veri işleme, yok etme ve imha etme politikasının hazırlanması sürecinde danışmanlık
  • Kişisel verisi işlenen kişilerden açık rıza işlemleri ve yöntemleri konusunda danışmanlık
  • Aydınlatma metinleri konusunda danışmanlık ve hazırlama süreci
  • Veri kaybı önleme yazılımları hazırlama ve sızma testi yaparak güvenilirliğini kontrol etme
  • Şikayet, başvuruları değerlendirme ve kriz yönetimi gibi kurumsal iletişim politikaları hazırlanması alanında destek
  • Disiplin yönetmelikleri ve iş sözleşmelerinin KVKK yasalarına uyumluluğunun sağlanması adına kanuna uygun maddelerin eklenmesi veya sorunlu maddelerin çıkarılması hizmeti
  • Mevzuata uygun teknik tedbirler ve ağ güvenliği desteği
  • KVKK uyum eksiklikleri tespit edilir.
  • İş süreçlerinin analizi ve gerekli eğitimlerin verilmesi hizmeti
  • Saldırı tespit etme ve önleme sistemleri kurulması
  • Firewall güncelliğinin sağlanması konusunda hizmet

Gibi konularda hizmet sağlayan firmamız, sizlere tüm kanunlara ve yükümlülüklere uygun hizmetleri sunarken bunu alanında bilgisi, tecrübesi ve uzmanlığı ile fark yaratan çalışma arkadaşlarımız ile bu hizmet sağlanmaktadır.